Новини

У Луганську росіяни зробили з пологових будинків «польові шпиталі»: головне за добу

Минулої доби ворог обстріляв два регіони України.

Фото ілюстративне/Автор Макс Левін

За минулу добу російські війська обстрілювали Миколаївську і Дніпропетровську області та продовжували наступати на Лиман та Бахмут. Про це повідомляють місцеві обласні адміністрації та Генштаб.

Миколаївська область

У Миколаївській області російські війська за минулу добу п’ять разів обстріляли акваторію і населений пункт Очаківської громади. Внаслідок цього зруйновано та пошкоджено адміністративні будівлі, житлові будинки та господарські споруди.

Також увечері ворог ударив по Куцурубській громаді з РСЗВ. 

Дніпропетровщина

російські війська вночі обстріляли Мирівську громаду Нікопольського району Дніпропетровської области. Понівечені будинки та електромережа. 

З важкої артилерії ворог також обстріляв Вищетарасівку Мирівської громади. Понівечив три приватні будинки, дві господарчі споруди та лінію електропередач.

Зведення Генштабу

Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямках, зазнаючи великих втрат, повідомляють у Генштабі. росіяни ведуть безуспішні наступальні дії на Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському та Запорізькому вони обороняють раніше захоплені рубежі. 

У Луганську на території пологового будинку лікарні № 3 та пологового будинку обласної лікарні окупанти розгорнули «польовий шпиталь». Через це місць для вагітних дуже мало.

 

Коментарі