Афіша

У Чернівцях відбудеться зустріч із політологом та журналістом Євгеном Глібовицьким: що відомо

Під час зустрічі говоритимуть про майбутнє України та Європи, зокрема роль Буковини для розбудови мостів із Румунією.

Фото з пресрелізу

У п’ятницю, 3 лютого, у медіацентрі «Belle Vue» відбудеться зустріч із політологом та журналістом Євгеном Глібовицьким. Початок о 18:30. Тема розмови: «Чому майбутнє Європи та України буде визначене у 2023 році».

Про це повідомляють у пресрелізі заходу.

Розмова буде присвячена питанням української стійкості, ресурсів для опору, деокупації та реінтеграції територій та суспільства, ролі журналістики в часи війни, а також можливостей для зв’язків України із Заходом. Зокрема, будуть обговорювати роль Буковини для розбудови мостів із Румунією.

Модераторка: Лілія Шутяк.

Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Захід відбудеться відповідно до усіх вимог безпеки. Поруч із локацією є укриття. На випадок повітряної тривоги подію призупинять.

Зустріч організують у межах проєкту «Re:Open Ukraine» Інституту Центральноєвропейської Стратегії, що має на меті «перевідкрити та пояснити нову Україну як для неї самої, так і для її безпосередніх західних сусідів». Проєкт має 3 фокусні регіони України, а саме: Закарпаття, Буковину та Одещину, а також 5 фокусних країн ЄС і НАТО – Польщу, Румунію, Угорщину, Словаччину та Чехію.

Коментарі