Новини

росіяни обстріляли Донеччину та Запорізьку область – є загиблі цивільні: головне за добу

Ворог обстріляв Очаків, 40 населених пунктів на Бахмутському напрямку та кілька сіл у Харківській області.

Фото: AP

Протягом минулої доби російські окупанти завдали 10 ракетних ударів, один із них – по цивільній інфраструктурі Запоріжжя.
Також війська рф здійснили 26 авіаційних ударів та 81 обстріл з реактивних систем залпового вогню. Зокрема, по цивільних об’єктах у місті Очакові. Є поранені та загиблі серед мирного населення.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомляє Генеральний штаб.

На Бахмутському напрямку ворожого вогневого ураження зазнали понад 40 населених пунктів.

Так, російська армія за минулу добу, 27 січня, вбила чотирьох жителів Донецької області і ще семеро отримали поранення. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

У Харківській області російські загарбники обстрілами пошкодили ліцей у селі Кіндрашівка, а в Петропавлівці поранено чоловіка.
Про це на своїй сторінці в телеграмі повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Минулої доби ворог продовжив масовано обстрілювати прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів Харківщини. Зокрема, під обстрілами перебували Куп’янськ, Стариця, Берестове», – написав він.

Окрім того, противник продовжує вести наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському напрямках – обороняється. За минулу добу ЗСУ відбили атаки російських загарбників у районах 12 населених пунктів Луганської та Донецької областей.

Коментарі