Новини

Пожежі у Куп’янську та загиблі цивільні у Часовому Яру: головне за добу по областях

Загалом росіяни впродовж доби завдали 9 ракетних та 27 авіаційних ударів по областях України. 

Фото Макса Левіна

За добу російські війська безперервно обстрілювали Харківську, Донецьку та Запорізьку області. Є загиблі та поранені серед цивільних. Про це йдеться в зведеннях очільників обласних державних адміністрацій та у повідомленні Генштабу.

Харківщина

Зранку 24 січня російські окупанти обстріляли Куп’янськ. Є влучання у житлові будинки, внаслідок чого спалахнули пожежі. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Упродовж 23 січня росіяни масово обстрілювали прикордонні населені пункти у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. У Вовчанську пошкоджені житлові будинки, об’єкти цивільної промисловости та інфраструктури. У селі Вовчанські Хутори ракетним обстрілом зруйнований заклад освіти та будинок культури. У селі Гатищому Чугуївського району пошкоджені об’єкти цивільної промисловости, сталися пожежі. У Вовчанську поранення зазнав 52-річний чоловік, його шпиталізували.

Донеччина
У результаті обстрілу міста Часів Яр Донецької области загинула одна людина, ще двоє поранені. Про це повідомив голова військової адміністрації Павло Кириленко.

Окупанти пошкодили щонайменше 9 багатоповерхівок у місті, перебили мережі постачання до мікрорайону електрики та газу.

Обстріли
Загалом росіяни впродовж доби завдали 9 ракетних ударів по населених пунктах Харківської, Донецької та Запорізької областей, а також 27 авіаційних ударів. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.
Крім цього, противник здійснив 79 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Коментарі