Новини

Менше світла: в Чернівецькій області опублікували оновлений графік вимкнень електроенергії

У Чернівціобленерго зазначають, що 26 січня в області не проводитимуть режимного дня замірів.

У Чернівецькій області опублікували оновлений графік стабілізаційних вимкнень електроенергії на 24 січня. Про це йдеться у повідомленні АТ «Чернівціобленерго».

Як сказали у компанії, через похолодання та нестабільну роботу енергосистеми заплановані за графіком відключення можуть змінюватися впродовж доби.

У Чернівціобленерго звернули увагу на те, що рішенням Міненерго проведення режимних днів для замірів погодинного активного навантаження у споживачів, яке мало стартувати сьогодні, 24 січня, відтерміновано. Тому 26 січня у Чернівецькій області також не проводитимуть режимного дня замірів.

«Режимні дні обов’язково будуть проведені в Україні, оскільки сьогодні через тривалі відключення неможливо отримати точні виміри навантаження по кожному регіону. Про запровадження режимних днів додатково проінформуємо», — кажуть у компанії.

Аби визначити, до якої групи входить ваша адреса, перейдіть за посиланням та скористайтеся пошуком. У разі якщо пошук не працює – вашої вулиці немає в графіку, а отже, електроенергію не вимикатимуть.

Коментарі