Новини

Буковина попрощалась із трьома військовими, які загинули на Донеччині: що про них відомо

Дмитро Скрипей служив механіком-радіотелефоністом взводу зв’язку стрілкового батальйону.

Олександр Бизин/Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП.

Буковина попрощалась із трьома військовими, які загинули на російсько-українській війні. Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП.

Зі старшим лейтенантом Олександром Бизиним попрощались у місті Кіцмань. Він служив у військовій частині А7187. Загинув в районі ведення бойових дій при виконанні службових обов’язків.

Можар Юрій/Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП.

Із 44-річним сержантом Юрієм Можаром попрощались у місті Сторожинець. Він служив у військовій частині А7187. Загинув 9 січня поблизу н.п. Майорськ Донецької області під час штурмових дій з боку противника внаслідок ворожого обстрілу артилерії.

Скрипей Дмитро/Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП.

26-річного солдата Дмитра Скрипея, воїна військової частини А7015, в останній шлях провели в селі Перебиківці. Він служив механіком-радіотелефоністом взводу зв’язку стрілкового батальйону. Загинув під час виконання бойового завдання у населеному пункті Соледар Бахмутського району.

Середню освіту здобув у Перебиковецькій середній школі. Потім проходив навчання у місті Харкові на кухаря-кондитера. Після цього служив в ЗСУ, а потім брав участь в АТО. Коли розпочалася війна 24 лютого 2022 року, Дмитро один із перших пішов захищати Україну.

 

 

Коментарі