Новини

ЗСУ відбили атаки рф у понад 20 населених пунктах: головне за ніч

Противник не полишає своїх намірів захопити повністю Донецьку область. Веде наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

У вівторок, 17 січня, ЗСУ відбили ворожі атаки у районах понад 20 населених пунктів Донецької та Луганської областей. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Так, упродовж минулої доби противник завдав 2 ракетних і 7 авіаційних ударів та здійснив понад 70 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі. Є поранені та загиблі серед мирного населення.

«Високою є небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по об’єктах на всій території України. Противник не полишає своїх намірів захопити повністю Донецьку область. Веде наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках», — наголосили у Генштабі.

Також повідомили, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської области загарбники зупинили трансляцію усіх українських телеканалів, а натомість є лише російське телебачення.

За добу підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили пункт управління, 11 районів зосередження окупантів, склад пально-мастильних матеріалів та склад боєприпасів ворога.

Коментарі