Новини

Де не буде світла 10 січня: у Чернівціобленерго оприлюднили графік

Світло вимикатимуть на три години підряд.

У Чернівецькій області оприлюднили графік стабілізаційних вимкнень електроенергії на сьогодні, 10 січня. Про це повідомляють в АТ «Чернівціобленерго».

У компанії зазначили, що при збільшенні споживання для Чернівецької області знизили ліміти споживання електричної енергії, порівняно із попередніми днями. Відповідно до цих обмежень сформовано графік погодинних відключень на 10 січня.

«Графіки погодинних відключень (ГПВ) введені і регулюються відповідно до оперативної ситуації в енергосистемі країни. ГПВ запроваджені по всій країні, щоб стабілізувати роботу енергосистеми і не допускати можливі перевантаження мереж», – йдеться у повідомленні.

Аби визначити, до якої групи входить ваша адреса, перейдіть за посиланням та скористайтеся пошуком. У разі якщо пошук не працює – вашої вулиці немає в графіку, а отже, електроенергію не вимикатимуть.

У Чернівціобленерго зазначають, що відключення та включення світла не можуть гарантувати чітко за графіком, оскільки бригада повинна доїхати до енергооб’єкта і виконати дії з техніки безпеки. Тож вимкнення можуть відхилятися на 20-40 хвилин від графіка.
Також нагадують, що електроенергія може бути відсутня і з інших причин – наприклад, через аварійні ситуації, ремонт у мережах або несправну проводку в оселі.

Коментарі