Новини

В Україні стартував проєкт з естетичної медицини для постраждалих від російської агресії

Проєкт має на меті допомогти українцям з ушкодженнями шкіри, такими як опіки та рубці, які українці отримують внаслідок російської агресії.

В Україні стартував благодійний проєкт з естетичної медицини «Неопалимі». Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

Як повідомили, його мета — забезпечити комплексне безоплатне лікування для військових, добровольців, волонтерів, цивільних та дітей, які отримали опіки та рубці внаслідок військових дій на території України для того, щоб мати можливість відновити функціональність уражених частин тіла.

«Пацієнти з опіками, рубцями та подібними ураженнями шкіри потребують комплексного лікування, яке включає, зокрема, й корекцію та пластику тканин. Це необхідно не тільки з питань естетики та самооцінки, але найперше для того, щоб відновити функцію ураженої частини тіла. Щоб людина могла повернутися до повноцінного життя, не переживати через отримані ушкодження», — зазначив міністр охорони здоров‘я Олександр Комаріда.

Аби отримати допомогу потрібно мати підтвердження від лікаря або військово-медичної комісії про отримання непобутової травми. Після цього – звернутися до команди «Неопалимі» в Instagram, на сайті, або ж заповнивши реєстраційну форму або за телефоном (066) 906-06-14.

На лікування зможуть брати близько 200 пацієнтів щомісяця. Команда проєкту вже налагодила співпрацю з 12 клініками.

Коментарі