Новини

Трьох тисяч працівників Запорізької АЕС змусили отримати російські паспорти: головне за добу

За минулу добу росіяни завдали одного ракетного удару та здійснили 20 обстрілів із РСЗВ.

Фото: Finbalance

Упродовж минулої доби, 6 січня, українська авіація ударила по району зосередження військових рф. Також українські підрозділи ракетних військ і артилерії вразили чотири райони зосередження російських окупантів, їхньої техніки, а також двох складів пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 6:00 7 січня.

За минулу добу Сили оборони відбили атаки в районах населених пунктів Стельмахівки, Макіївки, Діброви й Білогорівки Луганської області та Озарянівки, Соледара, Красної Гори, Підгородного, Бахмута, Кліщіївки, Солі, Первомайського, Мар’їнки й Побєди на Донеччині.

Що відбувається на фронті та окупованих територіях

Упродовж 6 січня росіяни завдали одного ракетного удару та здійснили 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

російські військові зосереджені на спробах повного захоплення Донецької області та ведуть наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Водночас продовжують психологічний та фізичний тиск на цивільне населення тимчасово окупованих територій. Так в Енергодарі Запорізької області російські окупаційні війська змусили близько трьох тисяч працівників Запорізької АЕС отримати так звані російські паспорти.

Також росіяни вивели з обігу в Енергодарі українську гривню та погрожують підприємцям штрафами й вилученням майна.

Через невиконання плану з набору добровольців у Бєлгородській області до рекрутингової кампанії залучили місцеву поліцію. Службовці обходять квартири та будинки, проводять перепис чоловічого населення призовного віку та бесіди щодо популяризації служби.

Коментарі