Новини, Репортаж

У Чернівцях облаштували новорічні фотозони

Декорації встановили на площі Філармонії, а також Театральній.

Новорічну локацію облаштували на площі Філармонії, на місці фонтану. Як повідомили Шпальті в Управлінні культури Чернівецької міської ради, цьогоріч не витратили жодних коштів на оздоблення новорічної фотозони.

Начальниця відомства Юлія Сафтенко зазначила, що використали всі прикраси, придбані минулими роками. Ними раніше оздоблювали локації біля головної ялинки, а також сцену.

Цьогоріч на локації встановили три невеликі штучні ялинки. Їх прикрасили іграшками ручної роботи. Це зробили чернівецькі діти разом із ровесниками, вимушено переселеними з інших регіонів. Також фотозону оздобили великими сріблястими кулями, фігурами оленів та санчатами із подарунками.

Юлія Сафтенко додає, що вчора встановили ще одну фотозону — на Театральній площі.

«На Театральній площі стоїть триметровий дідух, котрого змайстрували на Франківщині. Робили його два тижні. Він небагато коштує — до п’яти тисяч гривень, але в будь-якому разі, це спонсорські гроші. Для чернівчан ми підготували дві новорічні фотозони: на площі Філармонії та на Театральній», — каже керівниця Міського управління культури Юлія Сафтенко.

Також вона зазначила, що у парку імені Шевченка встановили штучну семиметрову ялинку біля Літнього театру. Жодних бюджетних коштів на це не витрачали. За її словами, Центр культури та відпочинку імені Шевченка придбав ялинку ще торік. Через економію електроенергії на ній немає ілюмінації та гірлянд.

Фото Ігоря Константинюка

Коментарі