Новини

росіяни обстрілюють будинки цивільних на Харківщині та Донеччині з важкої артилерії: головне за добу

Внаслідок обстрілів є декілька загиблих та багато постраждалих.

Сьогодні, 23 грудня, росіяни обстріляли декілька областей України з важкої артилерії, загинуло кілька цивільних. Про це повідомляють місцеві військові адміністрації.

Харківщина

«Цієї доби окупанти завдавали по Харківщині ракетних та артилерійських ударів. Окремо дякуємо силам ППО, наслідки могли б бути набагато гірші. росіяни обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського, Ізюмського районів», — повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, у Вовчанській громаді пошкоджений господарчий блок Центральної районної лікарні. Постраждало п’ятеро людей.

Дніпропетровщина

Двічі росіяни вночі обстрілювали з важкої артилерії Нікопольщину. Завдали ударів по Нікополю та Марганцю. У Нікополі російські снаряди понівечили приватні будинки, господарські споруди та газогін.

Херсонщина

Окупанти за добу 61 раз обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти области загарбники атакували з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Через обстріли за добу 1 людина загинула, 2 жителі отримали поранення.

Донеччина

За добу росіяни вбили 4 мирних жителів Донеччини: 2 у Часовому Яру та 2 у Бахмуті. Ще 7 людей в області дістали поранення.

Пожежа на росії

У Саратовській області росії невідомі підпалили військкомат. Про це пише російський телеграм-канал «Baza».

Окрім цього, за даними Baza, у москві сталася пожежа у військовій частині. Площа загоряння близько 200 квадратних метрів. Постраждалих немає.

Коментарі