Новини

Викладачка з Буковини ввійшла до десятки найкращих учителів України

Роксолана Студена перемогла в номінації «Інформатика» та потрапила до десятки найкращих учителів України.

Фото Dan Dimmock, unsplash.com

Викладачка інформатики Буковинського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Роксолана Студена потрапила до фіналу конкурсу «Учитель року – 2022». Про це повідомляє Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької области.

З 5 до 16 грудня у дистанційному режимі тривали відбірковий та фінальний етапи завершального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінаціях «Інформатика» та «Мистецтво».

Учасники у кожній із номінацій, які вибороли титул «Учитель року» в областях, змагалися у конкурсі на Всеукраїнському рівні. Відтак дванадцять учасників, які посіли найвищі місця в рейтингу відбіркового етапу, пройшли до фіналу конкурсу.

Роксолана Студена, facebook.com

У номінації «Інформатика» викладачка Буковинського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Роксолана Студена здобула перемогу. Відтак за підсумками фінального етапу другого туру «Учителя року – 2022» вона ввійшла до десятки найкращих учителів України.

Також у номінації «Мистецтво» нашу область представляв учитель музичного мистецтва Мигівського закладу загальної середньої освіти І-III ступенів Берегометської сільської ради Георгій Татарин.

Коментарі