Афіша, Новини

У Чернівцях пройде фестиваль нового німецького кіно. Вхід на всі фільми — безкоштовний

Глядачі зможуть побачити добірку знакових німецьких прем’єр.

Фото: kinowar

20-21 грудня в Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відбудеться фестиваль «Нове німецьке кіно. У новій реальності». Вхід на всі кінопокази безкоштовний.

Про це повідомляють організатори у події на Facebook.

28-й щорічний кіноогляд проходить у декількох містах України. Це поглиблений експрес-курс останніх подій у кінематографі Німеччини. Глядачі зможуть побачити добірку знакових прем’єр і головних гітів.

Розклад кінопоказів:
— 20 грудня (19:00) – «Комедія Штазі» (реж. Леандер Гаусманн) – романтична комедія на фоні історії про дисидентство та спецслужби.
— 21 грудня (18:30) – «Фальсифікатор» (реж. Меггі Перен) – біографічна драма про молодого єврея, який використовує свій талант підробки документів, щоб допомогти собі та іншим у часи Другої світової війни.
— 21 грудня (21:00) – «Велика свобода» (реж. Себастьян Майзе) – драматична історія життя чоловіка, який за звинуваченням у гомосексуальності потрапляє за ґрати, а з початком Другої світової опиняється в концтаборі.

Усі фільми будуть демонструвати мовою оригіналу з українськими субтитрами.
Організатори зазначають, що у Центрі Миколайчука є генератор. У разі вимкнення електроенергії кінопоказ продовжиться.

У випадку повітряної тривоги кінопоказ зупинять, а глядачі зможуть перейти в укриття. Кіносеанс скасують.

Довідка

Фестиваль проводиться Goethe-Institut в Україні спільно з компанією «Артхаус Трафік» за підтримки генерального партнера German Films та офіційного партнера ProCredit Bank.
Локальний організаційний партнер у Чернівцях – ГО «Українсько-німецьке культурне товариство м.Чернівців» при Центрі Gedankendach.

Коментарі