Новини

Удар танками на Харківщині й 58 обстрілів Сумщини: головне за добу

Минулої доби війська рф завдали 23 авіаційні та чотири ракетні удари.

Фото: defence-ua.com

За минулу добу – 15 грудня – та вночі 16-го росіяни атакували Дніпропетровщину, Харківщину, Сумщину та Донеччину. Про це повідомляють ОВА та Генштаб.

Дніпропетровщина

Вночі 16 грудня російська армія атакувала Нікопольський район Дніпропетровщини. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, по Марганецькій громаді вдарили з важкої артилерії.

«Люди вціліли. Наслідки обстрілу з’ясовують», – написав він.

Харківщина

російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів на території Харківської области.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу.

«Упродовж минулої доби противник завдав 23 авіаційні та 4 ракетні удари, 2 з яких — по цивільних об’єктах міста Харкова», — йдеться у повідомленні.

На Слобожанському напрямку військові рф застосували танки та артилерію. Під ударом опинилися: Червона Зоря, Висока Яруга, Красне, Мороховець, Стариця, Дворічна та Новомлинськ Харківської области.

На куп’янському напрямку били з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Під обстріл потрапили: Вільшана, Іванівка, Кислівка, Табаївка, Котлярівка, Берестове, Першотравневе.

Сумщина

15 грудня з території росії по прикордонню Сумщини завдали 58 ударів. Під обстрілами опинилися Миропільська і Краснопільська громади, повідомив начальник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Обстріли вели з мінометів. Жертв та руйнувань немає.

Донеччина

Упродовж 15 грудня через обстріли росіян на Донеччині загинули семеро людей, ще семеро отримали поранення.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

«Стало відомо про сімох мирних жителів Донеччини, убитих росіянами: двоє у Бахмуті, двоє у Нью-Йорку, один у Часовому Яру, один у Білій Горі та один у Роздолівці», — написав він.

Коментарі