Новини

Окупанти обстріляли куп’янський напрямок, а ЗСУ відбили атаки на Донеччині: головне за ніч

російські війська продовжують зосереджувати зусилля на наступі на бахмутському та авдіївському напрямках.

Фото: Генштаб

російські окупаційні війська продовжують інтенсивні обстріли куп’янського напрямку на Харківщині. Внаслідок обстрілів осколкове поранення отримала літня жінка, у самому Куп’янську пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. 

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у селищі Ківшарівці Куп’янського району 63-річна жінка отримала осколкове поранення. Її шпиталізували, стан постраждалої оцінюють як середній.

Близько 23:45 14 грудня окупанти обстріляли із ЗРК С-300 місто Куп’янськ. У результаті атаки там пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Крім того, у Куп’янському районі горіла двоповерхова адмінбудівля. Жертв та постраждалих немає. 

Водночас за минулу добу, 14 грудня, Сили оборони України відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Верхньокам’янського, Яковлівки, Соледара, Бахмута, Веселого та Мар’їнки Донецької области.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

російські війська продовжують зосереджувати зусилля на наступі на бахмутському та авдіївському напрямках, а також намагаються покращити тактичне положення на куп’янському, лиманському та запорізькому напрямках.

На інших окупанти пробують стримувати дії підрозділів Сил оборони України.

За добу російські окупанти завдали 31 авіаційний та 8 ракетних ударів по цивільній інфраструктурі Донеччини, а також здійснили 61 обстріл із реактивних систем залпового вогню.

Натомість українська авіація упродовж 14 грудня завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 5 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 пункти управління, 8 районів зосередження особового складу противника та склад пально-мастильних матеріалів.

 

Коментарі