Новини

російські ЗМІ повідомили про вибухи у Брянській області та звинуватили ЗСУ: головне за добу

Ймовірно вибухи сталися на місці дислокації мотострілкового полку та на російському військовому аеродромі.

Фото: Дніпропетровська ОВА

Сьогодні, 13 грудня, російські війська обстріляли Дніпропетровщину та Херсонщину, а ЗМІ окупанта повідомили про вибухи у Брянській області.

Дніпропетровщина

російські війська вночі випустили понад 50 снарядів  по Дніпропетровщині. У Нікополі обстріл спричинив пожежу, її вже загасили рятувальники. 

У місті понівечені багатоповерхові та приватні будинки, господарчі споруди, адміністративні будівлі, магазин, лінії електропередач. Також постраждали Червоногригорівська та Марганецька громади. Про це повідомив керівник Дніпропетровської ОВА

Вибухи в росії

російські ЗМІ повідомили про вибух у місті Клинках Брянської области. Відомо, що там дислокується мотострілковий полк. Також повідомили про вибух у селищі Климовому Брянської области, де розташований військовий аеродром. Влада регіону звинуватила Збройні сили України в обстрілах.

Херсон

Упродовж доби росіяни завдали 79 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по місту Херсону. Є втрати серед мирних жителів.

Як повідомляє Генштаб, на Херсонському напрямку командування окупантів здійснює ротацію. Росіяни, які прибувають, заселяються у залишені та примусово «звільнені» місцевими мешканцями помешкання. Крім того, 10-11 грудня помічено відведення окупантів із районів Новомиколаївки та Михайлівки Херсонської области.

 

Коментарі