Новини

Молодих вчених та спортсменів на Буковині заохочуватимуть стипендіями за високі здобутки

З нового року науковців нагороджуватимуть одноразовими стипендіями по 10 тисяч гривень. Спортсмени отримуватимуть винагороди від 4 до 250 гривень, залежно від рівня змагань.

Фото: Чернівецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа

Сьогодні, 13 грудня, виконавчий комітет Чернівецької міської ради підтримав «Положення про заохочення стипендіями молодих вчених». Згідно з ним з 2023 року молодих вчених за високі досягнення нагороджуватимуть одноразовими стипендіями по 10 тисяч гривень.

Видатки на нагородження передбачаються в бюджеті згідно з програмою «Молодіжна політика Чернівецької міської територіальної громади».

На здобуття стипендії можуть висуватися молоді вчені, які здійснюють свою діяльність на Буковині. Щороку будуть присуджуватися до тридцяти одноразових стипендій.

Крім цього виконком підтримав положення «Про заохочення спортсменів і тренерів Чернівецької міської територіальної громади з олімпійських, неолімпійських видів спорту та з видів спорту осіб з інвалідністю».

За місця на змаганнях різного типу спортсмени отримуватимуть від 4 до 250 тисяч гривень. Повний список розмірів нагород за посиланням.

 

Коментарі