Новини

Вагітність із комфортом і турботою: у Базисмеді пропонують послугу ведення вагітности

Із комфортом, турботою та без черг пропонують ведення вагітности фахівці медичного центру «Базисмед». Цю послугу тут започаткували нещодавно. І вона вже набирає широкої популярности.

Ведення вагітности у Базисмеді

Партнерська публікація

Вагітність – найпрекрасніший стан жінки. Хтось проживає його декілька разів у житті, а хтось – лише один раз. І медики медичного центру «Базисмед» прагнуть, щоби спогади про 9 місяців виношування малюка в кожної жінки залишалися якнайкращі.

«Це той стан, у якому жінка як ніколи потребує турботи, уваги, розуміння і підтримки. Різке слово, очікування в черзі, недоброзичливе ставлення надовго вибивають вагітну з колії. Я вважаю, такого не можна допускати в медичних закладах. Тому роблю все, аби допомогти  своїм пацієнткам пройти вагітність із задоволенням», — каже Еріка Гижка, акушерка-гінекологиня, перинатологиня медичного центру «Базисмед».

Еріка Гижка, акушерка-гінекологиня медичного центру “Базисмед”

Перша консультація — безкоштовна

Перша консультація – знайомство жінки з акушером-гінекологом. Це більше схоже на дружню бесіду, під час якої лікар вивчає анамнез, відповідає на всі запитання, розповідає про послуги  та допомагає обрати пакет спостереження вагітности. До речі, ця консультація – безкоштовна.

«За необхідности ми також проводимо огляд та беремо матеріали на дослідження, заповнюємо разом із жінкою Анкету вагітности. Ми нікуди не поспішаємо – жінка ставить стільки запитань, скільки їй потрібно. Додому йде з договором на ведення вагітности, щоби в колі сім’ї перечитати його та ухвалити рішення. Знаєте, 99% вагітних повертаються до нас із підписаним договором», — каже Еріка Гижка.

Окрім того, під час безкоштовної консультації у відділенні «Базисмед сімейний» жінка знайомиться із сімейним лікарем, який буде її супроводжувати під час вагітности. Він також збирає анамнез та видає свій висновок про стан здоров’я, надає рекомендації.

А далі – підписання договору і постановка на облік. Акушер-гінеколог запланує графік подальших візитів і обстежень. Усе для того, щоби вагітність пройшла якомога комфортніше.

Рецепція медичного центру “Базисмед”

Що входить до пакета ведення вагітности 

«Усі пакети ведення вагітности містять консультації акушера-гінеколога, сімейного лікаря, за необхідности – вузького спеціаліста, а після пологів – педіатра. Також –діагностичні послуги: УЗД із фото, розрахунок індивідуальних ризиків за програмою “Astraia”, електрокардіограму та кардіотокографію, до 50 лабораторних досліджень. Таким чином, вагітна жінка не стоїть у чергах та не шукає послуги в різних медичних закладах, а отримує все у нас, на місці», — зазначає Еріка Гижка.

УЗД-діагностика в Базисмеді

У Базисмеді пропонують три пакети ведення вагітности: «Базовий», «Розширений» та «Преміум». До двох останніх, зокрема, входять послуги денного стаціонару, школа відповідального батьківства та перший альбом. Якщо оберете пакет «Преміум», то після народження малюка вдома вас відвідає педіатр медцентру і надасть усі необхідні консультації. Із цим лікарем, за бажанням, ви зможете укласти декларацію.

Маленькі пацієнти медичного центру “Базисмед”

«До речі, впродовж шести тижнів після пологів ми продовжуємо супроводжувати жінку, вона приходить на післяпологовий огляд та консультацію. Залишаємося поруч і допомагаємо молодій матусі, бо її здоров’я – дуже важливе», — додає лікарка.

Еріка Гижка, лікарка акушерка-гінекологиня медичного центру “Базисмед”

Актуальний перелік наповнення пакетів та ціни ви можна переглянути на сайті bazismed.com.

Також за телефонами: 050 980 00 57

Фото Ігоря Константинюка

Коментарі