Новини

У Чернівецькій міській раді двоє нових депутатів: їх призначили замість тих, хто склав повноваження

Це Шевчук Валентин та Смандич Віталій.

Віталій Смандич, фото з фейсбуку

Чернівецька міська територіальна комісія ухвалила рішення про дострокове припинення повноважень двох депутатів міської ради та визначила, хто займе їхні місця.

Так, на першому пленарному засіданні жовтневої сесії склали свої повноваження депутати фракції «Народний контроль» Михайло Яринич та Іван Гончарюк. Таке рішення вони пояснили службою в ЗСУ. Більшість депутатів підтримала складання повноважень вказаних обранців. 

Їхнє рішення про дострокове припинення повноважень депутатів розглянули у Чернівецькій міській територіальній виборчій комісії.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Чернівецька міська територіальна виборча комісія постановила: 

Визнати депутатів Чернівецької міської ради від Чернівецької обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний Контроль» Яринича М.Ф. та Гончарюка І.Д. такими, що достроково припинили повноваження депутатів Чернівецької міської ради.

Валентин Шевчук, фото з фейсбуку

– Визнати обраним депутатом Чернівецької міської ради наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку від Чернівецької обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний Контроль» Шевчука Валентина Григоровича та Смандича Віталія Степановича.

 

Коментарі