Новини

росія запустила чотири ракети по Дніпру, а ЗСУ відбили атаки окупантів у районах 10 населених пунктів: головне за ніч

Ракети окупантів поцілили у місцеве підприємство.

Фото Генштаб

Уночі 29 листопада російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. На приватному підприємстві почалася пожежа, на світанку її загасили. За уточненою інформацією, росіяни атакували місто чотирма ракетами.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«росіяни скерували на нічне місто кілька ракет. Поцілили у приватне підприємство. Знищені виробничі приміщення. Зайнялася пожежа», — йдеться у повідомленні.

Резніченко зазначив, що внаслідок ракетного удару руйнування дуже серйозні. Люди не постраждали.

Підрозділи Сил оборони України за минулу добу, 28 листопада, відбили атаки окупантів у районах 10 населених пунктів на Луганщині та Донеччині, а також збили два ворожі літаки.

Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Атаки російських окупаційних військ відбили в районах населених пунктів Новоселівського, Білогорівки на Луганщині та Серебрянки, Верхньокам’янського, Білогорівки, Яковлівки, Первомайського, Опитного, Невельського, Красногорівки Донецької области.

Окупанти наразі переміщують особовий склад та військову техніку, щоб поповнити втрати. Також у Генштабі зазначають, що очікують перекидання окремих підрозділів ворога з території білорусі після того, як вони пройдуть підготовку.

У Генштабі підтверджують ураження одного з підрозділів російських окупаційних військ у місті Сватовому Луганської области. За попередньою інформацією, втрати ворога становлять до 20 військовослужбовців загиблими та понад 30 — пораненими.

 

Коментарі