Новини

Окупанти перегруповують війська на трьох напрямках, а в Пологах виявили місце утримання українських бійців: головне за ніч

В окупованих Пологах виявили місце утримання полонених українських бійців і цивільних.

Фото ілюстративне, Генштаб

російсько-окупаційні війська продовжують перегруповувати війська з метою посилення частин та підрозділів на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

За минулу добу, 26 листопада, підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка Луганської області й Білогорівка, Мар’їнка, Верхньокам’янське та Спірне Донецької області.

російські-окупаційні війська завдали два ракетних удари по цивільних об’єктах Дніпра та здійснили 38 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та цивільних об’єктах, зокрема по Херсону.

У тимчасово окупованих Пологах Запорізької області виявили місце утримання полонених українських військовослужбовців Сил оборони та цивільних громадян.

Про це повідомила пресслужба обласної військової адміністрації.

Зокрема там утримують людей, яких затримали за звинуваченнями у співпраці з силовими структурами України. Більше деталей наразі в ОВА не надали.

 

Коментарі