Новини

Обстріл черги в Херсоні та цивільних будинків на Запоріжчині: головне за добу

росіяни щодня обстрілюють цивільну інфраструктуру.

Куп’янськ. Фото: president.gov.ua

За минулу добу, 25 листопада, та сьогодні вночі російські окупанти обстрілювали з «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровщини. Зранку 26 листопада російські окупанти обстріляли з артилерії місто Куп’янськ. Попередньо відомо про одного пораненого внаслідок обстрілу. росіяни також обстріляли Семенівську громаду на Чернігівщині та цивільну інфраструктуру Запоріжчини. Зібрали головне за добу.

Дніпропетровщина

У ніч на 26 листопада російські війська п’ять разів обстріляли з «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровщини. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

Загиблих та поранених немає.

За попередніми даними, серйозних руйнувань інфраструктури чи житлових будинків немає. Наразі інформацію уточнюють.

Харківщина

Зранку 26 листопада російські окупанти обстріляли з артилерії місто Куп’янськ. Попередньо відомо про одного пораненого внаслідок обстрілу. Вибуховою хвилею у Куп’янську вибило вікна в лікарні та житловій п’ятиповерхівці, а також пошкоджені гаражі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Окупанти упродовж доби наносили ракетні та артилерійські удари по прикордонних районах області. Близько 17:00 росіяни кілька разів влучили ракетами “С-300” по Чугуєву, є пошкодження нежитлових приміщень», – йдеться в повідомленні.

Поранених внаслідок обстрілу Чугуєва немає.

Чернігівщина

Вчора, 25 листопада, пізно ввечері росіяни обстріляли Семенівську громаду на Чернігівщині. Про це повідомила речниця Чернігівського прикордонного загону Галина Шеховцова, передає Суспільне.

Ймовірно, обстріл вели із самохідних артилерійських установок з боку населеного пункту Ломаківка. Прикордонники зафіксували три вибухи.

Втрати серед населення чи пошкодження інфраструктури не зафіксовані.

Запоріжчина

За минулу добу військові рф обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Кушугума, Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новоданилівки, Щербаків, Червоного, Малинівки, Чарівного, Кам’янського, Дорожнянки, Ольгівського, Білогір’ї, Малої Токмачки, Малих Щербаків та Плавні. Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області.

Надійшло 19 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Херсон

25 листопада під час обстрілу Херсона біля супермаркету, де стояли люди у черзі, впав снаряд. Загинула 70-річна жінка, поранення отримав 19-річний хлопець. Його доставили в обласну лікарню, повідомляє Суспільне.

Загалом 25 листопада за медичною допомогою звернулося вісім людей, які постраждали внаслідок обстрілів.

Коментарі