Новини

Побачити щасливі очі маленьких українців: у Чернівцях запустили благодійний проєкт для дітей ВПО

Проєкт націлений на те, щоб забезпечити дітей, які постраждали від війни, всім необхідним.

Взято з pixabay

«Зроби добро» — це проєкт, який благодійний фонд «ROYAL CHARITY» проводить третій рік поспіль. Про це повідомляє одна із засновниць проєкту — Анастасія Ілащук.

За її словами, така ініціатива має на меті допомогти діткам, які постраждали від бойових дій в Україні чи стали вимушеними переселенцями.

«Вони теж мріють, будують героїчні плани та хочуть трішки див на свята. Наша мета — здійснити їхні бажання, забезпечити всім необхідним та побачити щасливі очі маленьких українців. Ми хочемо придбати їм необхідний одяг, взуття, подарунки. За попередні два роки нам вдалося зібрати подарунки для 2280 діток, забезпечити всім необхідним понад 55 багатодітних та малозабезпечених сімей. Цьогоріч прагнемо ощасливити три тисячі дітей, і це ще не все», — каже засновниця Анастасія Ілащук

Кожен, хто хоче, може допомогти дітям. У соціальних мережах проєкту щодня публікують листи дітей до Миколая з побажаннями. Ви можете обрати пункти, які хочете здійснити, й написати про це в телеграмі або інстаграмі.

«Ці дітки мають одне бажання на всіх — повернутися додому. Ми не в змозі його виконати, але можемо забезпечити їм щасливі зимові свята. Ми шукаємо сім’ї з дітьми, що постраждали від бойових дій чи стали вимушеними переселенцями. Вони пишуть лист-побажання до Миколая і надсилають нам, далі публікуємо їх у наших соціальних мережах. Хто хоче виконати побажання дитини — повідомляє, що саме зможе придбати. Вже напередодні свята Святого Миколая ми розішлемо всі подарунки діткам», — додає Анастасія.

Найчастіше в листах трапляються побажання про гаджети, хоча б якісь, для навчання. У кожної дитини свої бажання: від шоколадного торта, канцелярії для школи, книг, теплого одягу до найсучасніших технічних пристроїв.

Коментарі