Новини

росіяни залишили частину Запоріжжя без тепла, а ЗСУ вдарили по Кінбурнській косі: головне за ніч

Вночі росіяни вчергове випустили близько 60 снарядів та реактивних боєприпасів по Дніпропетровщині.

Запоріжжя/Фото: Нацполіція

Вночі 19 листопада росіяни обстріляли Запоріжжя та Дніпропетровську область, а Збройні Сили України вдарили по скупченню окупаційних військ на Миколаївщині. Про це повідомляють голови обласних військових адміністрацій та Генштаб ЗСУ.

Запоріжжя

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю та пошкодили об’єкт промислової інфраструктури. Після цієї атаки половина одного з районів міста залишилася без теплопостачання. Також постраждали будинки мирних мешканців. Попередньо, одна людина загинула через обстріл.

Дніпропетровщина

Уночі росіяни знову масштабно обстріляли три громади Нікопольського району Дніпропетровської області. В ході обстрілів у районі росіяни випустили близько 60 снарядів та реактивних боєприпасів, пошкодили будинки та автомобілі. Люди попередньо не постраждали.

Миколаївщина

ЗСУ вдарили по окупантах на Кінбурнській косі та в районі Олешок. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь». Наші військові уразили район зосередження живої сили, озброєнь та техніки. Звідти окупанти обстрілювали портові буксири та зернові баржі у Дніпро-Бузькому лимані.

 

 

Коментарі