Новини

За вчора – понад 30 звернень у Чернівцях: як діяти в ліфті, якщо вимкнуть світло

Під час учорашнього відключення світла через масований обстріл об’єктів енергосистеми України понад три десятки чернівчан застрягли в ліфтах.

Учора, 15 листопада, через відключення світла чернівчани надіслали 31 звернення про зупинку ліфтів.

Про це повідомили Шпальті в міській раді.

У КП «Чернівціміськліфт» нагадують: якщо сталася зупинка ліфта через перебої з електропостачанням, потрібно телефонувати до аварійної служби за такими контактами:

0372 543508

0372 543109

099 394 35 08 або ж у муніципальний контакт-центр – 15-80; 050 222 15 80 та 096 222 15 80.

Інфографіка: КП «Чернівціміськліфт»

Василь Зазуляк також нагадав мешканцям міста, що під час повітряної тривоги не можна користуватися ліфтами.

«Вчора контакт-центр ледь справлявся з кількістю звернень. Прошу вибачення в усіх чернівчан, які не змогли залишити свої заявки. Був форс-мажор, оператори фізично не могли опрацювати всі дзвінки», — зазначив заступник міського голови.

Також він наголосив, щоби чернівчани уважно стежили за повідомленнями про відключення електроенергії й у цей час уникали користування ліфтом.

Раніше ми писали, що 15 листопада відбувся масований обстріл об’єктів енергосистеми України. Вибухи лунали у Києві, Київській, Львівській, Харківській, Вінницькій, Житомирській, Полтавській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Кіровоградській та ще низці областей.

У багатьох регіонах зникло світло через влучання у місцеві об’єкти енергетики або через запроваджені екстрені графіки відключень електроенергії, зокрема і в Чернівецькій області.

Коментарі