Новини

Де не буде світла: в Чернівціобленерго оприлюднили графік аварійних відключень на Буковині

Енергетики уточнюють, що наявність вашої адреси в графіку не гарантує 100% відключення. Проте світло може бути відсутнім також і з інших причин, наприклад, через аварійні ситуації.

У Чернівціобленерго оприлюднили графік стабілізаційних відключень.

Нагадаємо, для того, аби з’ясувати, чи буде світло в оселі, необхідно у файлі Excel або на сторінці сайту визначити, до якої групи споживачів належить ваша адреса.

Відтак — знайти її за пошуком дільниці, населеного пункту чи вулиці (для Чернівців).

Щоб дізнатися, коли вдома може бути відсутнє електропостачання, вкажіть назву вулиці та номер будинку й отримайте номер вашої групи.

Енергетики уточнюють, що якщо ваша адреса відсутня у списку, з високою ймовірністю відключення у вашому будинку не буде відбуватися. Однак і наявність вашої адреси в графіку не гарантує 100% відключення. Воно може не відбутися, якщо в цьому не буде потреби.

Енергетики працюють над тим, аби відключення тривали не більше 4-х годин, але в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми енергопостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Також електроенергія може бути відсутня і з інших причин, наприклад, через аварійні ситуації, ремонт у мережах або несправну проводку в оселі.

Окрім цього, у компанії пояснюють, що графік вводять за розпорядженням державної компанії НЕК «Укренерго» відповідно до оперативної ситуації в енергетичній системі України. У зв’язку з цим спрогнозувати впровадження таких графіків заздалегідь неможливо.

Коментарі