Новини

Безоплатна психологічна допомога: куди звернутися у Чернівцях

Психологічну допомогу в Чернівцях можуть отримати і місцеві жителі, і внутрішньо переміщені особи.

Під час війни кожен українець зіштовхується з великою кількістю викликів. Кожен реагує на події по-своєму. І кожен може безкоштовно та швидко отримати психологічну підтримку.

ГО «Заходи» на своїй сторінці у фейсбук зібрала перелік установ та спеціалістів у Чернівцях, які надають таку допомогу.

Мобільна психологічна бригада «Лікарі світу» надає безкоштовну психологічну допомогу дорослому населенню, постраждалому від війни на території України. Телефон: 0 800 400 850.

Обʼєднання психологів-волонтерів «Поруч» надає безоплатну допомогу у кризових станах дорослим, підліткам та дітям. Запис за телефонами: 0951715883; 0667987653

Психологічний простір «Дах» надає підтримку для людей, котрі переживають складний період. Тривалість консультації приблизно 30 хвилин. Можна обрати будь-який формат: через текстові повідомлення (якщо це єдиний спосіб зв’язку) або дзвінок з відео або аудіо. Для запису потрібно зареєструватися за посиланням.

«Телефон довіри для всіх» – лінія екстреної безкоштовної анонімної психологічної допомоги. Приймає дзвінки з 19:00 до 7:00. Номер телефону в Чернівцях: (037) 290 7676,

Проєкт «Інформаційна кампанія про психічне здоров’я у Чернівецькій області» реалізує ГО «Заходи» за підтримки проєкту «Психічне здоров’я для України» (MH4U).

 

Коментарі