Новини

ЗСУ розбили штаб окупантів на Херсонщині, а у звільненій Снігурівці виявили катівню росіян: головне за ніч

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах 14 населених пунктів трьох областей.

Фото ілюстративне, ОК “Південь”

Сили оборони точними ударами у населеному пункті Червоний Маяк Херсонської області знищили 30 окупантів, 2 танки і 4 вантажівки.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Ворог після відходу з правого берега основних підрозділів здійснив підрив Антонівських мостів з метою ускладнення подальшого пересування наших військ. Сили оборони продовжують заходи з деокупації населених пунктів на Херсонському напрямку», – йдеться у повідомленні. 

Передові підрозділи українських військ дісталися правого берега Дніпра. Вони виявляють та знищують противника в низці населених пунктів. 

За повідомленням ОК «Південь», ворог продовжує терор тилових регіонів і мирного населення.

Також, за минулу добу, 11 листопада, підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах 14 населених пунктів трьох областей.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Фото: Генштаб ЗСУ

Це населені пункти Масютівка та Орлянка Харківської області; Новоселівське, М’ясожарівка, Макіївка і Білогорівка на Луганщині та Соледар, Бахмут, Красногорівка, Верхньокам’янське, Первомайське, Невельське, Мар’їнка і Павлівка Донецької області.

У звільненій Снігурівці Миколаївської області виявили катівню росіян. Правоохоронці показали зруйновану будівлю відділу поліції у звільненому населеному пункті від російсько-окупаційних військ, яка була катівнею ворога.

Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

«Позаду — будівля відділу поліції, на жаль, зруйнована вщент. За наявною інформацією, окупанти там займалися беззаконням та жахливими катуваннями», — йдеться у повідомленні. 

Як зазначають у поліції, попереду багато роботи — як зі встановлення з закону та притягнення кожного винного до відповідальності, так і до відбудови зруйнованих будівель.

 

Коментарі