Новини

Удар «Градами» по Дніпропетровщині та обстріл села на Запоріжчині: головне за ніч

Минулої доби армія рф завдала дев’ять ракетних та 37 авіаційних ударів, а також здійснила понад 100 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Фото: Генштаб ЗСУ

Уночі 8 листопада війська рф завдали ракетного удару по селу Запорізької области та вдарили з «Градів» по Марганецькій та Нікопольській громадах, що на Дніпропетровщині. Водночас авіація Сил оборони впродовж минулої доби завдала по російських окупантах 24 удари. Зібрали головне за ніч.

Запоріжчина

російська армія завдала удару ракетами С-300 по селу Запорізької области.

Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

«Один ворожий боєприпас вибухнув біля господи, пошкодивши будинок і споруди, інша ракета розірвалася в полі», – пише він.

Дніпропетровщина

Вночі 8 листопада росіяни вдарили з «Градів» по Марганецькій та Нікопольській громадах.

Про це повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської области Валентин Резніченко.

Він уточнив, що в Нікополі російські снаряди понівечили з десяток багатоповерхових та приватних будинків, два промислові підприємства, лікарню, школу, профтехучилище, автівки та газовід. Минулося без постраждалих.

Контрнаступ ЗСУ

Авіація Сил оборони впродовж минулої доби завдала по російських окупантах 24 удари. Під ураження потрапили 17 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян, а також сім позицій засобів протиповітряної оборони.

За минулу добу Сили оборони на різних напрямках збили ворожий літак Су-25, БпЛА «Ланцет-3» та чотири дрони «Орлан-10».

Воїни ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили п’ять пунктів управління, два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два склади боєприпасів, два зенітно-ракетні комплекси та район вогневих позицій артилерії окупантів.

Коментарі