Новини

У Чернівцях на двох вулицях буде односторонній рух: де саме

Односторонній рух зроблять на вулицях Руданського та Герцена.

З 9 листопада на вулицях Руданського та Герцена буде односторонній рух. Зокрема автобуси №7, 9-А, 32 змінять маршрути.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту транспорту.

Так, односторонній рух зроблять на вулиці Руданського: від Головної до Кармелюка, а також на Герцена: від Кармелюка до Головної.

Автобуси маршруту №7 в прямому напрямку курсуватимуть по вулиці Герцена, а не Руданського як раніше. Вони зупинятимуться на Кочубея, Герцена, Чорноморській, провулку Шпитальному та вулиці Буковинській. Далі маршрут без змін.

Автобуси маршруту №9-А в прямому напрямку курсуватимуть із вулиці Кармелюка до зупинок на Чорноморській, провулку Шпитальному, вулиці Буковинській і до кінцевої зупинки без змін. У зворотному напрямку з Головної (зупинка Щербанюка) повертатимуть на вулицю Руданського (зупинки на вулицях Чернігівській, Кармелюка і далі без змін).

Автобуси маршруту №32 після зупинки на проспекті Незалежности повертатимуть на вулицю Руданського, зупинятимуться поруч Чернігівської, біля 2-го провулка Кармелюка і курсуватимуть по вулиці Буковинській і до кінцевої зупинки без змін. У зворотному напрямку їхатимуть із вулиці Кармелюка по Герцена і повертатимуть на Головну в напрямку до проспекту Незалежности.

Коментарі