Новини

ЗСУ вдарили по підрозділу окупантів у Каховці та знищили три склади боєприпасів: головне за ніч

ЗСУ завдали удару по будівлі базування підрозділу окупантів у Каховці Херсонської области, де перебували близько 200 росіян.

Фото Макса Левіна

Вночі 7 листопада російські війська обстрілювали Дніпропетровщину, а Збройні сили України знищили три склади з боєприпасами на півдні. Про це повідомляють в обласних адміністраціях та у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Дніпропетровщина

Окупанти вночі накрили Дніпропетровщину з «Градів»: вдарили по двох громадах Нікопольського району — Мирівській та Марганецькій. Постраждалих немає.

Херсонщина

У Повітряному командуванні «Південь» підтвердили, що ЗСУ завдали удару по будівлі базування підрозділу окупантів у Каховці Херсонської области. На той момент там перебували 200 росіян, їм завдали суттєвих втрат. рф ретельно приховує втрати противника. У місті посилили адміністративно-поліцейський режим та тиск на місцеве населення.

Південь

На півдні ЗСУ знищили пункт управління безпілотниками та три склади з боєприпасами. Завдяки українським бійцям втрати противника склали: 14 загиблих, три одиниці автобронетехніки, пункт управління БпЛА, три склади з боєприпасами в Бериславському і Херсонському районах.

Коментарі