Афіша, Новини

Про волонтерство та життя під час війни: у Чернівцях відбудеться четвертий Youth Speak Forum

Форум проходитиме 12 та 13 листопада, в онлайн- та офлайн-форматі.

12 та 13 листопада у Чернівцях вчетверте проведуть молодіжний захід «Youth Speak Forum». Про це в пресрелізі повідомляє відокремлений підрозділ всеукраїнської молодіжної громадської організації «AIESEC в Україні» у місті Чернівцях.

За словами організаторів, основне гасло цьогорічного форуму: «Сила в тобі». Форум буде дводенний: 12 листопада учасники матимуть змогу доєднатися до онлайн-трансляції на ютубі, а вже 13 листопада очно зустрітися зі спікерами та організаторами, а також забрати подарунки від партнерів. Окрім цього, під час заходу учасники зможуть підтримати ЗСУ.

Про що говоритимуть на форумі? 

— про важливість волонтерства сьогодні;

— про те, як заявити світу про себе та створити власний якісний бренд;

— важливі питання про життя під час війни: чи забули люди про неї та як це впливає на життя;

— як бути фінансово грамотним, щоб вистачало на донат на байрактар;

— стереотипи, переконання та сприйняття самого себе;

— екологія або як врятувати її у час війни.

Спікери форуму:

Макс Юрковський — блогер та інфлуенсер. Співпрацював із багатьма відомими брендами: «Bvlgari», «Samsung Ua», «Eva Ua», «Mercedes Benz perfumes» тощо.

Алла Зорій — лікарка, медична психологиня з 15-річним стажем, членкиня асоціацій психотерапевтів України, засновниця благодійного фонду «Світ майбутнього».

Ірина Левкун — стендаперка, радіоведуча, контент-менеджерка та копірайтерка, підіймає бойовий дух гумором.
Науменко Олександр — громадський діяч, волонтер.

Борденюк Ольга — кандидатка юридичних наук, викладачка в Чернівецькому навчально-науковому юридичному інституті НУ «ОЮА», адвокатеса. Керівниця ГО «КВІТУЧЕ СЕРЦЕ».

Люда Романюк — представниця ГО «Let’s do it Ukraine». Членкиня Чернівецької асоціації велосипедистів, Фемклубу в КНУ та координаторка проєкту з обміну досвідом між школами Литви та України.

Модераторка заходу — Діана Бугай.

Участь безкоштовна. Зареєструватися можна за посиланням.

Довідка:
Youth Speak Forum — щорічна подія, яку організовує громадська організація «AIESEC» по всьому світу. Молодь у Чернівцях організовує його вже вчетверте.

Метою форуму є створення платформи для взаємодії активної молоді України з представниками державного, громадського та бізнес-секторів задля пошуку нових перспектив, ухвалення спільних рішень та втілення їх у реальність.

Коментарі