Новини

Буковинські школярі зібрали та передали 45 тисяч гривень Сергію Притулі для ЗСУ

Школярі вирішили не вітати один одного з Днем козацтва, а допомогти захисникам та захисницям України.

Фото: МБ

Школярі зі Сторожинецької гімназії зібрали для Збройних сил України 45 тисяч гривень. Вони передали кошти волонтерові, засновнику однойменного благодійного фонду Сергію Притулі під час волонтерського форуму «Буковинський тил» у Чернівцях.

Про це повідомляють на фейсбуку Сторожинецької гімназії.

«Цього року наші діти вирішили не вітати один одного з Днем козацтва, а допомогти нашим захисникам та захисницям України. Вони зібрали кошти і хотіли б передати їх “Фонду Сергія Притули” », – розповіла заступниця директора гімназії з виховної роботи Христина Яцько.

Президентка Сторожинецької гімназії Катерина Григорович особисто передала кошти Притулі.

Фото: Фейсбук Сторожинецької гімназії

«Ми зібрали 45 тисяч гривень. Хотіли долучитися до чогось масштабного. Вирішили віддати гроші фонду. Вважаю, що такі діти, небайдужі люди наближають нашу перемогу», – розповіла Катерина.

Сергій Притула зазначив, що подібні вчинки молодого покоління дуже надихають до роботи і вселяють впевненість в тому, що майбутнє країни буде набагато кращим, аніж те, яке, можливо, творило його покоління.

Також він подякував заступниці директора гімназії за те, що виховують справжніх патріотів, з яких виростуть хороші громадяни.

 

 

Коментарі