Новини

ЗСУ знищують ворога та склади боєприпасів, а росіяни обстрілюють Нікополь: головне за ніч

Напередодні в районі Майорська Збройні Сили України знищили близько 300 окупантів, які готувались до атаки.

Фото ОК “Південь”

На південному фронті 28 жовтня Збройні сили України знищили 4 танки, а також 3 склади боєприпасів у Бериславському та Миколаївському районах. Про це повідомили в оперативному командуванні «Південь».

Упродовж бойового дня росіяни 8 разів атакували авіацією українські позиції, а також звільнені на початку жовтня населені пункти Бериславського району.

У відповідь авіація ЗСУ завдала 8 ударів по районах зосередження сил та зброї окупантів, розгортання систем протиповітряної оборони та опорному пункту в Миколаївському, Первомайському і Бериславському районах.

А в районі Майорська Збройні Сили України знищили близько 300 окупантів, які готувались до атаки. Про це йдеться у ранковому зверненні Генштабу ЗСУ на фейсбуці.

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, не полишає спроб ведення наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Водяне, Кам’янка та Невельське Донецької області.

Дніпропетровщина

Уночі росіяни обстріляли три громади Дніпропетровщини – Нікопольську, Марганецьку та Мирівську. Про це у своєму телеграмі пише голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Найбільше постраждав Нікополь. Там поранений  39-річний чоловік. Він у лікарні. Стан середньої тяжкості», – написав він.

Фото з телеграм-каналу голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

У місті пошкоджені  8 багатоповерхових та приватних будинків, кілька магазинів, меблева фабрика, готель, автобусна зупинка, газогін та електромережі.

Фото з телеграм-каналу голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

Російські снаряди спричинили пожежу на автозаправній станції та у гаражному кооперативі. Вогнеборці полум’я уже приборкали.

Фото з телеграм-каналу голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

У Марганецькій та Мирівській громадах минулося без постраждалих.

 

Коментарі