Новини

У Дніпрі від уламків російської ракети двоє загиблих, а українська авіація завдала 21 удар по окупантах: головне за ніч

Кількість поранених внаслідок російської атаки по Дніпру зросла до чотирьох.

Фото: Telegran / Валентин Резніченко

У Дніпрі через падіння уламків російської ракети 25 жовтня виникла пожежа на автозаправці. Кількість поранених внаслідок російської атаки зросла до чотирьох.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Поранено двох жінок та двох чоловіків. Усіх госпіталізували, троє — у важкому стані», – йдеться у повідомленні.

За повідомленням заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, серед загиблих — вагітна жінка, яка згоріла у машині. Також загинув оператор автомийки. Шпиталізовано 3 особи.

Фото: Telegran / Валентин Резніченко

Ракетним ударом знищено комплекс будівель АЗС: автозаправні колонки, автомийка, шиномонтаж та 2 автомобілі. Частково зруйновано магазин та операторську.

Українська авіація впродовж 25 жовтня завдала 21 удар по позиціях російських військ. Зокрема уражено 17 районів зосередження російського озброєння та військової техніки, 2 опорні пункти та 2 позиції зенітних ракетних комплексів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також підрозділи протиповітряної оборони збили 5 безпілотників росіян. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження солдатів, озброєння і військової техніки, радіолокаційну станцію та інші військові об’єкти окупантів.

У Генштабі уточнили, що внаслідок точкових ударів артилерії в Новоіванівці на Луганщині ЗСУ знищили склад боєприпасів та понад 10 кадирівців. А у Сватовому знищили до 10 окупантів і приблизно 5 вантажних автівок із боєкомплектом.

Крім того, впродовж 25 жовтня Сили оборони загалом відбили 9 атак окупантів: у районах Іванграда, Бахмута, Бахмутського, Соледара, Курдюмівки, Красногорівки, Новомихайлівки, Невельського та Тернова.

Коментарі