Афіша

Тарас Прохасько вирушає у тур чотирма містами: коли буде у Чернівцях

Письменник відвідає Львів, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль.

У суботу, 5 листопада, у Літературному целанівському центрі (вулиця Кобилянської, 51), відбудеться літературний вечір – читання та розмова за участи українського письменника та публіциста з Івано-Франківська Тараса Прохаська.

Початок о 16:30. Вхід на подію вільний. 

Про це повідомляє пресслужба Meridian Czernowitz.

Модераторка літературного вечора — чернівецька культуртреґерка Євгенія Лопата – поспілкується з Тарасом Прохаськом про українську літературу до повномасштабного вторгнення та про книгу «Бо є так». Крім того, про літературу, яку пишуть сьогодні, про відчуття війни, про те, як змінюється життя людей, міст та всієї країни.

«Аби в ці темні часи було трішки більше світла, вирушаємо з Тарас Прохасько/Taras Prochaśko в тур чотирма містами в рамках Літературної мережі проєкту «Підтримка внутрішнього культурного діалогу в Україні» за підтримки USAID», – йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що Чернівці увійшли до Літературної мережі.

У кожному місті мережі впродовж вересня 2022 – лютого 2023 років відбудеться по п’ять літературних виступів відомих українських письменників та письменниць. Серед них Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Юрій Іздрик, Катерина Калитко, Андрій Любка, Тарас Прохасько, Ірина Цілик та інші.

 

Коментарі