Новини

ЗСУ знищили три російські гелікоптери та три склади з боєприпасами рф: головне за ніч

росіяни всю ніч обстрілювали Дніпропетровщину.

Фото: Макс Левін

Вночі 25 жовтня російські війська обстрілювали Дніпропетровську область, а Збройні сили України ймовірно пошкодили залізничний міст в окупованому Мелітополі та знищили три російські гелікоптери. Про це йдеться в повідомленнях обласних державних адміністрацій та Генштабу ЗСУ.

Мелітополь
Сьогодні вночі пролунали 7 потужних вибухів біля окупованого Мелітополя. У селі Світлодолинському Мелітопольського району було видно дим з боку залізничного мосту. Про це повідомляє міський голова Іван Федоров.

«Маємо надію, що у загарбників мінус один шлях для транспортування техніки. Очікуємо на гарні новини від ЗСУ!» — додав він.

Дніпропетровщина
Упродовж всієї ночі окупанти атакували Нікопольський район Дніпропетровської области. Стріляли «Градами», важкою артилерією та дронами-камікадзе. Під ворожий вогонь потрапили три громади: Нікопольська, Марганецька та Мирівська.

Фронт

За добу на південному напрямку ЗСУ знищили три гелікоптери та три склади з боєприпасами російських окупантів. Також минулої доби українські військові відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівки Луганської области та Бахмута, Білогорівки, Верхньокам’янського, Іванграда, Кліщіївки, Спірного, Соледара, Мар’їнки і Невельського Донецької области.

Коментарі