Новини

Удар по харківському підприємству та житлових будинках у Запоріжжі: головне за ніч

росіяни активізували обстріли на півночі України.

Уночі 21 жовтня російські окупанти завдали удару по одному з місцевих підприємств Харкова. Також атакували Запоріжжя, внаслідок чого постраждали житлові будинки. Вночі та зранку обстріляли з артилерії та мінометів села Чернігівської та Сумської областей.

Харків

У Харкові російські війська завдали удару по одному з місцевих підприємств, є руйнування та поранені.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

«”Прильоти” по одному з підприємств Харкова. Попередньо потрапляння до адміністративно-виробничої будівлі, розташованої на території. Є руйнування», – зазначив він.

Унаслідок ракетного удару поранення отримали шестеро людей.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Сьогодні близько 8:00 ранку ворог здійснив ракетний обстріл Харкова. Зафіксовані влучання в об’єкт промислової інфраструктури в Київському районі міста. На місці працюють усі екстрені служби», – йдеться в повідомленні.

В області триває розмінування звільнених територій, за добу піротехніки ДСНС знешкодили 657 вибухонебезпечних предметів. На лінії зіткнення тривають бойові дії.

Запоріжжя

Армія рф атакувала Запоріжжя, постраждали житлові будинки.

Про це повідомляє в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

«російські нелюди знову здійснили атаку по Запоріжжю. Попередньо, від ворожих ударів постраждали житлові будинки та інфраструктура міста», – йдеться у дописі.

Детальну інформацію щодо руйнувань та постраждалих уточнюють.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух попередив містян, що внаслідок ворожої атаки на території міста можуть залишитися уламки ракет.

«Внаслідок ворожої атаки на території міста можуть залишитися уламки ракет. Не чіпайте, не підходьте близько, не фотографуйте», – написав він.

За словами Старуха, ці частини боєприпасів вибухонебезпечні.

Чернігівщина та Сумщина

росіяни вночі та зранку обстріляли з артилерії та мінометів села Чернігівської та Сумської областей.

Про це повідомляє Оперативне командування «Північ» на своїй сторінці у фейсбуку.

«З 5:10 до 5:20 спостерігачі зафіксували 10 приходів, імовірно, зі ствольної артилерії в районі населеного пункту Гай. З 5:15 до 5:40 повідомили про 6 приходів, імовірно, з міномета 120 мм в районі Українського.

Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила», – йдеться в повідомленні.

Коментарі