Афіша, Новини

Мирні акції та життя в окупації: у Чернівцях відбудеться виставка «Нескорений Херсон»

Презентація виставки відбудеться 26 жовтня о 17:00 у «Steinbarg Gallery & Cafe».

Фото: Медіаплатформа “Вгору”

26 жовтня у Чернівцях відкриють фотовиставку «Нескорений Херсон» відомого херсонського фотографа, фотокореспондента медіаплатформи «Вгору» Олександра Корнякова. Про це пише«Вгору» у фейсбуку.

«Фотокореспондент Олександр Корняков перебував у центрі подій. Він зафіксував історичні моменти спротиву містян на мітингах проти озброєних російських загарбників. А також відзняв багато фоторобіт із сюрреалістичного повсякдення херсонців», — пишуть організатори.

Його фотографії з херсонських мирних акцій проти російської окупації облетіли відомі світові інформаційні агенції: «Reuters», «The Times», «The Guardian», BBC, «Aljazeera» та багато інших.

Презентація виставки відбудеться о 17:00 у «Steinbarg Gallery & Cafe» на вулиці Університетській, 11. Її можна буде відвідати впродовж двох тижнів із дня відкриття.

На презентації відбудеться благодійний аукціон. Кожен із відвідувачів зможе придбати фотокартину з Херсонщини на пам’ять. Отримані кошти підуть на допомогу ЗСУ та херсонцям, які перебувають в окупації.

Коментарі