Новини

Гроші на лікування побратимів: звільнений із полону Михайло Діанов передає понад 23 мільйони

Морпіх і захисник Маріуполя Михайло Діанов вирішив віддати на лікування побратимів 23 мільйони 430 тисяч гривень. Ці кошти він отримав як донати від небайдужих.

Михайло Діанов

Від перших днів звільнення з полону Михайло Діанов отримав допомогу від звичайних українців — 23 мільйони 430 тисяч гривень. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуку.

«Ваші донати були не лише турботою — це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування», — написав захисник Маріуполя.

Спочатку Михайло Діанов планував витратити кошти на лікування. Однак один з олігархів вирішив допомогти йому з цим. Тож захисник вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам.

«Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулося так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само зможу допомогти й іншим хлопцям», — написав він.

Невдовзі Михайло обіцяє розповісти про кожного, кому буде надана допомога. Він готуватиме повний звіт використання грошей.

Коментарі