Новини

Понад 12 загиблих: російські окупанти скинули 12 ракет на Запоріжжя. Головне за ніч

Окупанти зруйнували під’їзд багатоповерхового будинку з 1 по 8 поверх у Запоріжжі.

Фото: Запорізька ОВА

Вночі 9 жовтня російські окупанти скинули 12 ракет на житловий квартал Запоріжжя та обстріляли Дніпропетровщину.

Запоріжжя

Близько 2-ї години ночі росіяни обстріляли Запоріжжя. Випустили 12 ракет, більшість з них влучила у житлові багатоповерхівки та приватні будинки. Наразі відомо про 17 загиблих, 49 травмованих доправили до лікарні, серед них — шестеро дітей. Під завалами перебувають люди.
Окупанти зруйнували під’їзд багатоповерхового будинку з 1 по 8 поверх і приватні домоволодіння. Ліквідація наслідків масованої ракетної атаки триває. Про це повідомив керівник ОВА Олександр Старух

Дніпропетровщина

російські військові обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини. Пошкодили будинки, аптеку, сонячну електростанцію, кілька магазинів і підприємств. Інформації про травмованих немає. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Фронт

Українські ракетні війська та артилерія уразили два пункти управління, дев’ять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки. Також знищили три склади з боєприпасами та 11 інших важливих об’єктів. Крім цього, наші підрозділи ППО збили п’ять ворожих БпЛА. Про це йдеться в зведенні Генштабу.

Коментарі