Новини

Пожежа на Кримському мосту та удар по центру Харкова: головне за ніч

Окупаційна влада Криму заявила, що на Кримському мосту вибухнув вантажний автомобіль.

Фото очевидців пожежі на Кримському мосту/УП

У ніч проти 8 жовтня російські окупанти здійснили ракетний обстріл центральної частини Харкова, випустили майже 80 снарядів з «Градів» по Дніпропетровщині. Водночас вранці на залізничній гілці Кримського мосту сталася сильна пожежа. Зібрали головне за ніч.

Кримський міст

Ha залізничній гілці Кримського мосту сталася сильна пожежа, повідомляє Українська правда.

Окупаційна влада Криму заявила, що на Кримському мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. У Національному антитерористичному комітеті рф запевняють, що підрив вантажного автомобіля призвів до загоряння семи цистерн на залізничній частині транспортного переходу.

Тим часом так званий глава «парламенту Криму» Константинов заявив, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили «українські вандали».

Рух по мосту призупинений.

Президенту країни-агресора владіміру путіну вже повідомили про пожежу на Кримському мосту. Він доручив створити урядову комісію, сказав його прессекретар дмитро пєсков.

Харківщина

Армія рф здійснила ракетний обстріл центральної частини Харкова. У результаті постраждав чоловік – у нього осколкові поранення. Про це повідомив голова ОВА Харківщини Олег Синєгубов.

Також пошкоджений спорткомплекс та нежитлові приміщення. За словами Синєгубова, росіяни завдали загалом 5 ударів, з яких 4 – по Салтівському району Харкова, і один по Основ’янському району.

Ракети типу С-300 запустили з російського Бєлгорода.

Дніпропетровщина

Уночі росіяни випустили по Дніпропетровщині майже 80 снарядів з «Градів». Про це повідомив голова ОВА Дніпропетровщини Валентин Резніченко.

Під вогнем опинилися три громади – Червоногригорівська, Марганецька та Мирівська.

Люди не постраждали, однак є руйнування.

Зокрема, у Марганецькій громаді сталася пожежа, але її вже загасили. Обстрілами понівечені приватні будинки, господарські споруди та лінії електропередач. На подвір’ях вбиті понад 30 свійських тварин.

У Мирівській громаді пошкоджені приватні оселі, господарські споруди, автобусна зупинка, газогін та електромережі.

У Червоногригорівській громаді майже 500 сімей – без світла.

Коментарі