Новини

У Чернівцях ЧТУ відкрило реєстрацію для пільговиків на отримання транспортної картки

За добу понад 1 200 громадян пільгової категорії заповнили реєстраційну форму на отримання транспортної картки.

Фото: ЧТУ

Чернівецьке тролейбусне управління відкрило попередню реєстрацію для отримання  транспортної картки «Пільгова» для пенсіонерів.

Подати документи на її виготовлення можна за допомогою реєстраційної форми на офіційному сайті управління у розділі «Реєстрація на отримання е-квитка» або за посиланням.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького тролейбусного управління.

За добу понад 1 200 громадян пільгової категорії вже заповнили реєстраційну форму на отримання транспортної картки. 

«5 жовтня ми розпочали збір та обробку даних осіб, що мають право на пільговий проїзд. Першими отримають пільгові картки пенсіонери. Наша мета — підготовка та видача пільгового електронного квитка (транспортної картки “Пільгова”)», – йдеться у повідомленні ЧТУ.

Зазначають, що дані пенсіонера заповнюються з метою оформлення персоніфікованого е-квитка. 

Пільговий електронний квиток видається пенсіонерам, які проживають на території Чернівецької ОТГ та мають право на пільговий проїзд у міському комунальному транспорті.

«Пільгова транспортна картка є персоналізованою і міститиме фото особи, якій належить картка. Тому фото повинно відповідати вимогам, вказаним у реєстраційній  заяві. Під час перевірки на маршрутах контролери будуть ідентифікувати власника картки саме за фотографією», – зазначають у ЧТУ

Також повідомляють, що невдовзі можна буде подати документи на отримання пільгового е-квитка  особисто за визначеним місцем.  Деталі повідомлять згодом.

 

Коментарі