Афіша

У Чернівцях збиратимуть кошти на будівництво помешкання для діток із Миколаївщини

Представники дитячого табору «Your Camp», що в Ржавинцях, прихистили понад сотню дітей з інтернатів Миколаївської области та хочуть побудувати для них до зими тепле приміщення.

Ржавинський табір «Your Camp» став прихистком для більш як сотні діток з інтернатів Миколаївської области. Серед них – сироти, напівсироти та діти з неблагополучних сімей.

Діти разом із вихователями змушені були тікати з-під обстрілів. Табір став для них новим будинком. Проте він літній, а діткам немає куди повертатися жити. У зв’язку з цим адміністрація табору хоче звести будівлю, яка міститиме в собі потрібні для життя дітей базові речі: санвузли, душові, роздягальні, пральні, ігрові кімнати тощо.

«До початку зими залишилося зовсім мало часу, а кошти для будівництва потрібні негайно, щоб запрацювало найнеобхідніше. Зараз дітки вмиваються на вулиці», — йдеться в повідомленні .

Саме тому разом із партнерами табір організовує благодійний вечір. Він відбудеться 1 жовтня у Чернівцях за адресою: вулиця Лесина, 3-А.

100% від продажу квитків на цю подію передадуть на будівництво.

На заході виступатиме відомий український психолог та телеведучий Дмитро Карпачов. Окрім того, ведучим благодійного аукціону буде Юрій Горбунов. У лотах учасникам пропонуватимуть бізнес-консультації відомих українських підприємців Євгена Черняка та Валерії Бородіної.

Також організатори обіцяють фотовиставку робіт із бойових дій на території нашої держави.

Додаткову інформацію можна отримати тут.

Придбати квитки за цим посиланням.

 

Коментарі