Новини

Чернівці долучаються до Всесвітнього дня прибирання

Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day) відбудеться 17 вересня 2022 року по всій території України.

Фото ілюстративне

Завтра, 17 вересня, Чернівці долучаться до Всесвітнього дня прибирання  — World Cleanup Day. Про це Шпальті повідомили у Всеукраїнському молодіжному русі «Let’s do it Ukraine». Захід стартує о 10:00.

«Цього року Всесвітній день прибирання не такий, як завжди. Пандемія коронавірусу нас загартувала і зробила сильнішими, тож ми добре навчилися пристосовуватися до нових умов. 2022 року World Cleanup Day в Україні пройде з дотриманням також норм воєнного стану. Разом із військовими ми розробили спеціальні інструкції з протимінної безпеки, всі локації заздалегідь перевірили представники ДСНС та затвердили адміністрації», — заявила лідерка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine», координаторка Всесвітнього дня прибирання в Україні Юлія Мархель.

За інформацією Департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства ЧМР, прибирання відбуватиметься на таких локаціях:

– вулиця Південно-Кільцева, 1-А;

– парк Шиллера (вулиця Київська);

– Руський міст (у районі вулиць Зелена-Орловська);

– Садгірський парк ( вулиця Підкови, 11).

Для зручности тут розмістять контейнери для великогабаритних відходів.

Тих, хто прибиратиме на цих та інших локаціях, просять робити фото та відео, відмічати організаторів у соціальних мережах #letsdoitukraine #worldcleanupday і таким чином ставати амбасадорами чистоти.

 

Коментарі