Новини

Безкоштовну діагностику можна пройти у Центральній лікарні Чернівців

У медичному закладі працює клініко-діагностична поліклініка, послуги якої для пацієнтів з електронним направленням є безкоштовними.

Фото КНП “Центральна міська клінічна лікарня”

Зробити рентген та УЗД, проконсультуватися у гастроентеролога чи ендокринолога можна абсолютно безкоштовно у клініко-діагностичній поліклініці Центральної міської клінічної лікарні. Головне – мати направлення від сімейного лікаря чи терапевта.

«У поліклініці консультують вузькі спеціалісти та працює лікарсько-експертна комісія з проведення профілактичних медичних оглядів», — повідомляє на своїй фейсбук-сторінці управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

У медичному закладі зазначають: отримати допомогу безкоштовно пацієнти можуть за наявности направлення від лікаря первинної медичної допомоги, з яким укладено декларацію, чи лікаря-куратора; за самозверненням до лікаря, у якого пацієнт із хронічними захворюваннями перебуває під медичним наглядом; за самозверенням у невідкладному стані.

«Наша Центральна міська клінічна лікарня – це медзаклад широкого профілю з наявним якісним медичним обладнанням та професійною командою фахівців. Лікарня надає не лише стаціонарну допомогу, а й діагностичну та консультативну. Це однозначно позитивно як для медичного закладу, так і для пацієнтів», — сказала у коментарі Шпальті начальниця управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Наталія Калмикова.

Якщо пацієнт чи пацієнтка не має направлення і на нього/неї не поширюються випадки щодо самозвернення, послугу йому/їй можуть надавати як платну, йдеться у повідомленні КНП «Центральна міська клінічна лікарня» у фейсбуку.

 

Коментарі