Новини

Успіхи ЗСУ на півдні та ракетні обстріли школи у Харкові: головне за ніч

Вночі росіяни обстріляли Харківщину та Дніпровщину, а Збройні Сили України захопили в полон декількох військових рф.

Фото: Валентин Резніченко/Збита ракета над Дніпропетровщиною

Вночі 3 вересня російські війська обстріляли кілька районів Харківщини та скерували п’ять ракет на Дніпропетровську область. Про це повідомляють голови обласних військових адміністрацій.

Харківщина

Близько першої ночі росіяни вдарили із комплексу ЗРК С-300 по Новобаварському району Харкова. Ракета влучила в землю поруч з адмінбудівлею школи, ударною хвилею вибило вікна школи та пошкодило будинок, що поряд. Постраждалих немає.

По області окупанти протягом доби обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівській, Чугуївський райони. Госпіталізували 6 людей.

Дніпропетровщина
Вночі над Дніпропетровщиною збили усі п‘ять ракет ворога, які він скерував на область. Падіння уламків спричинило кілька пожеж. Полум’я вгамували, постраждалих немає.

Упродовж ночі росіяни атакували область крилатими ракетами, «Градами» та важкою артилерією.

Південний фронт
На півдні ЗСУ взяли в полон трьох окупантів та захопили військову техніку, зокрема два танки Т-62, бойову машину десанту, БТР-82, багато колективної й стрілецької зброї з боєкомплектом.

Загалом протягом минулої доби авіація ЗСУ завдала 22 удари на південному фронті, а українські ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад чотири сотні артилерійських завдань. За день ЗСУ на півдні знищили 106 росіян та 60 одиниць їхньої техніки.

Коментарі