Новини

Укрпошта запустила продаж благодійних марок із псом Патроном

Вторговані кошти витратять на машину для розмінування та підтримку притулків для тварин.

З 1 вересня запустили у продаж поштові марки та мерч з псом Патроном.

Про це повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Марки випустили тиражем один мільйонів аркушів. Їх можна придбати у відділеннях із моменту їхнього відкриття та онлайн. Також купити марки та мерч можна буде і на партнерських майданчиках, детальніше про це обіцяють повідомити згодом.

А ще на сайті можна придбати листівки, художні конверти, магніти, футболки, худі, рюкзаки, значки, горнятка, наліпки. 

Зазначають, що 64 гривні з кожного проданого аркуша передадуть на благодійність. Планують зібрати 60 мільйонів гривень або 1,5 мільйона доларів, які витратять за допомогою KSE Foundation та United24 на машину для розмінування та підтримку притулків для тварин.

Водночас на офлайн- та онлайн-продажі ввели обмеження. Так можна придбати не більше 5 маркових аркушів, 5 листівок, 5 художніх конвертів, а також у відділеннях – до 2 конвертів «Перший день» на одне замовлення.

Окрім того, до 23:59 1 вересня можна придбати онлайн-абонемент, з кляксером та без, що включатиме поштові випуски «Вільні. Незламні. Непереможні» та «Пес Патрон».

«Це блок, що включає вісім марок, «із зображенням життя Патрона». На марках зображений Патрон, який «підриває» російських матрьошок, грає на кобзі, займається риболовлею й розмінуванням, отримує нагороди за свою роботу», – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі