Новини

ЗСУ ще раз вдарили по мостах Херсонщини, а росіяни обстріляли Харків: головне за ніч

Українська авіація завдала 16 ударів по опорних пунктах, складах боєприпасів та районах зосередження живої сили, озброєння і техніки окупантів.

Фото ілюстративне з телеграму Синєгубова

Українські військові на південному фронті протягом 30 серпня знищили більш як сотню російських окупантів і понад 30 одиниць ворожої техніки. Також ЗСУ знову вдарили по мостах на Херсонщині та пунктах управління росіян.

Про це повідомило оперативне командування «Південь».

«Протягом минулого бойового дня українськими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано удари по 4 пунктах управління ворожих військ і 4 транспортних артеріях – Каховському, Дар’ївському та двох Антонівських мостах. Ступень пошкодження максимально обмежує їх використання.

Українська авіація завдала 16 ударів по опорних пунктах, складах боєприпасів та районах зосередження живої сили, озброєння і техніки окупантів», – йдеться у повідомленні.

За результати виконання вогневих завдань, у ворожому війську знищено 117 загарбників, понад 30 одиниць техніки: 9 танків Т-72, 3 реактивних системи залпового вогню «Град», самохідну гармату «Гіацинт-С», самохідну гаубицю «Мста-С», 18 одиниць автобронетехніки та 4 склади боєприпасів у Баштанському, Бериславському, Каховському та Херсонському районах.

А в Харкові російські військові влучили у житловий будинок в центрі міста. Є постраждалі.

Про це повідомляє міський голова Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

«Приліт у Київському районі, у центрі міста. Пряме влучення в житловий будинок. Пожежа. Є інформація про постраждалих», – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними Синєгубова, внаслідок обстрілу Київського району міста, постраждали дві людини.

 

Коментарі